Välbesökta användarmöte med Fastighetsägarna Dokument

04 maj 2016

Vårens användarmöten i Göteborg och Malmö är nu genomförda. Vi är glada att många användare hörsammat vår inbjudan och deltog på träffarna.

I vår har vi haft två användarmöten: Göteborg den 27 april och nu senast i Malmö den 3 maj. Vår partner Egreement medverkade i båda träffarna och presenterade hur deras e-signeringslösning fungerar som sedan en tid finns i Fastighetsägarna Dokument.

Som vanligt fanns det möjlighet att ställa frågor direkt till vår fastighetsjurist Line Zandén. Line presenterade nyheter i tjänsten och vad som är under planering. Under 2016 kommer bland annat ett arbete med att revidera samtliga lokalhyreskontrakt med bilagor att starta. Vill du vara med? Har du synpunkter du vill dela med dig av? Kontakta då Line Zandén på e-post line.zanden@fastighetsagarna.se

I Göteborg deltog även Lars Stjernfelt, Fastighetsägarna GFR som berättade om den nya förhandlingsordningen och årets hyresförhandlingar samt hur Fastighetsägarna agerat där. På motsvarande sätt deltog från Fastighetsägarna Syd Carl-Lennart Lagerström och Diana Ercegovic  i Malmö.

Power-point presentation från användarmöte Malmö/Göteborg