Johan Kleveland ny förbundsjurist på Fastighetsägarna Sverige

11 januari 2019

Johan Kleveland är ny förbundsjurist på Fastighetsägarna Sverige sedan den 7 januari 2019. I sin tjänst kommer Johan att bland annat vara ansvarig för det juridiska innehållet i Fastighetsägarna Dokument – Fastighetsägarnas digitala tjänst för standardavtal.

Johan kommer närmast från en tjänst som fastighetsjurist på Fastighetsägarna Service där han arbetat med rådgivning och som ombud för Fastighetsägarnas medlemmar och kunder. Han har tidigare arbetat på advokatbyrå och HSB Riksförbund.

På Fastighetsägarna kommer Johan Kleveland att vara ansvarig för att utveckla, förhandla och ta fram nya standardavtal i Fastighetsägarna Dokument. Därutöver kommer han arbeta med näringspolitik samt ansvara för bostadsrättsfrågor på Fastighetsägarna Sverige.

– Den digitala utvecklingen påverkar även fastighetsanvändningen och förändrar vad som skrivs i hyresavtal och andra fastighetsrelaterade avtal. Fastighetsägarna Dokument innehåller idag viktiga och väl utformade standardavtal som används i hela branschen. Det kommer bli väldigt roligt att få se till att avtalen följer med i utvecklingen, säger Johan Kleveland.